Siirry sisältöön

Hiljaa hyvä tulee

Faija tässä moi! Huomasin puolisen vuotta sitten kun Skidi katseli YouTubesta videoita Minecraftista että tarjonta on heikohkoa jos pienemmät haluavat säästyä pahimmilta suunsoittajilta ja silti katsoa peleistä videoita suomenkielisellä selostuksella. Perheystävällistä pelimateriaalia oli siis niukasti (ainakin omilla hauilla) ja tahdoin tarjota katsottavaa sille yleisölle. Sopivasti kuitenkin juuri idean saatuani Skidille tupsahtikin pikkusisko maailmaan, joten videoiden julkaisutahti on ollut hiukan heikkoa. Ajattelin että tähän saumaan taas pystyisin tarjoamaan pelialalta tietoa perheille bloginkin muodossa, kunhan näitä työpaikan tauoilla ennättää puhelimella kirjoittelemaan. Kenties ennättäisin seuraavaksi kirjoittamaan hiukan Nintendon tulevasta konsolista ja mikäli lukijoilla on kysymyksiä aiheesta kuin aiheesta niin vastaan mielelläni kysymyksiin.

Olen itse 29 vuotias ja pelejä olen pelannut nyt neljännesvuosisadan. Tunnettavuutta pelialalla Demppa nimimerkin alla on kertynyt aktiivivuosilta Pelaaja-lehden foorumeilta ja aloitinpa myös peliaiheisen podcastin joka täytti juuri 5 vuotta. Varoituksen sanana tämä ei sitten ole lapsiystävällistä materiaalia nykyään! Suoraa puhetta peleistä ja mustaa huumoria. Alkuaikoina koitin pitää hommaa siistimpänä, mutta nykysellään kaikki sensuuri loistaa poissaolollaan. PBC:ssä en ole ollut aktiivina enää pariin vuoteen, lähinnä siksi että ei ole aikaa istua kolmea tuntia putkeen tietokoneella. Henkilökohtaista blogia kirjoittelin myös satunnaisesti, mutta perheille ja nuorille suunnattu pelikasvatus on enemmän se asia mihin tahdon laittaa fokusta. Ja siinä samassa hiukan peliviihdettä pienemmillekin.

Mutta niin, katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan! Puolivuotias tyttöni kun kasvaa tässä niin suosituksia ensimmäisiksi peleiksi ja hyviä vinkkejä tablettien peleistä ja ohjelmistoista tulee varmasti myös vastaan. Ajatuksenani on myös tutustuttaa uusia sukupolvia vanhempiin pelilaitteisiin.

Pysykää kuulolla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *