Siirry sisältöön

Skidi testaa: Gradius ja Super Mario Bros.

Tuli tässä mieleen että jos saa jonkun idean niin voisi olla ihan viisasta hetken aikaa mietiskellä ennen kuin lähtee toteuttamaan sitä, mutta tämä video tuli tehtyä samalla tavalla kuin aiemmatkin; hetki aikaa tehdä jotain, äkkiä vain nauhoitus päälle. Suunnitelmissa oli esitellä muitakin konsoleita, mutta koitetaan tehdä hieman enemmän ajatuksen kanssa niistä videot paremmalla ajalla. Suurin ongelma tässä oli kuitenkin se että televisiossa oli äänet liian alhaisella joten Gradiusta pelatessa ei kuule musiikkia kunnolla. Skidi muuten pelasi sitä ensimmäistä kertaa! Unohtui sekin mainita videolla. Mahtaako lukijoille olla tuttu tämä laatikko?

Tänään olisikin tarkoitus sitten käydä GameXpoilla. Olen jo useamman vuoden putkeen käynyt Digiexpoilla ja nyt siitä eristettiin omaksi asiaksi pelimessut, mikä on vain hyvä asia. Suomessa ei ole kovin paljon pelitapahtumia vaikka pelaamista useat harrastavatkin ja pelibisneksessä pyyhkii hyvin. Digiexpot ovat kuitenkin tuntuneet jollain tavalla pienemmältä vuosi vuodelta, vaikka kävijämäärät kai kuitenkin kasvaneet? Samaan aikaan pidettävät Skiexpo, BoardExpo, sekä Lätkä & Säbä saattavat kuitenkin houkutella enemmän ihmisiä, käyvät vain ohimennen ihmettelemässä pelipuolta. Olisi kiinnostava kuulla kävijöiltä mikä oli ensisijainen syy tulla paikalle. Saa nähdä mikä on nyt tunnelma messukeskuksessa. Nyt kun meni jo videon ihmettelyksi niin katsokaa ihmeessä vaikka tunnelmia viiden vuoden takaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *