Siirry sisältöön

Räkäpäivää

räkä

Astetta räkäisempää tekstiä arjesta avainsanalla "elämää", joten tästä ei pahemmin opittavaa löydy. Oli aiemmin tarkoitus kirjoittaa jonkin verran siitä että miten päivät itselläni yleensä kuluu, mutta sitten iski taudit päälle ja en ole saanut aikaiseksi kirjoittaa yhtään mitään. Jonkinlaiseksi selvennykseksi tarkoitettu teos tuoreista Xbox One ja PS4 malleista myös tulossa epätietoisemmille. Jos nyt kirjoitan kuitenkin pari lausetta ajankäytöstä, pahoittelut jos seuraava kuulostaa valittelevalta, koitan lähinnä perustella sitä miksi tässä nyt lähiaikoina on tullut niin vähän tekstiä.

Vapaa-aika. Mystinen asia jos omaa jälkikasvua, siinä kasvavassa vaiheessa. Onhan noita pieniä hetkiä siellä täällä ja tietysti vauvan päiväunet ovat aina mainio aika kotosalla tehdä jotain muuta, mutta muuten varsin rajattua ajankäyttöä havaittavissa mikäli ns. "omia juttuja" haluaa tehdä. Tämä tietysti oikein ymmärrettävää, perhe on etusijalla! Tietynlaiset pölvästit ihmiset jotka ovat vanhemmaksi ryhtyneet eivät oikein osaa tätä mentaliteettia itselleen asettaa ja siinä tulee sitten kiukkuisen puolison lisäksi etääntynyt muksu. Koittakaa siis uudetkin vanhemmat ymmärtää antaa huomiota kasvaville muksuille ja tehkää yhdessä asioita puolisonne kanssa! Muutakin siis kuin hotellilomia. Miten olisi yksinkertaisesti vaikka kortin pelaaminen? Ai hetkinen, paussi kirjoitukseen tähän väliin. Nyt Skidi suihkuun ja vauvalle sosetta.

Ja homma jatkuu.

Omaa vapaa-aikaa on verottanut myös työpaikkojen tauoilla se että koittaa pysyä kärryillä maailman menosta, kirottu politiikka ja kirotut uutiset. Tuota aikaa joka seuraamisiin menee hyödynsin pelaamiseen sekä puhelimella (digitaalinen korttipeli Hearthstone) että Nintendo 3DS:llä (Animal Crossing). Valintakysymyksiä tietysti, mutta parempi olla kuluttamatta kaikkea omaa vapaa-aikaa vain viihteen parissa. Jos taas onnistuu irtautumaan sekä uutisoinneista että peleistä niin saa yllättävänkin paljon asioita aikaiseksi, esimerkiksi blogeja! Nyt uutisten lukemiseen on tullut rakoilua taas uusien pelien kanssa, tuore Pokémon julkaistiin 3DS:lle ja mainitsemaani Hearthstoneen tuli lisäosan kanssa tuoreita kortteja. No mutta, näistä ehkä enemmän toisella kertaa, niin vähän tullut vasta pelattua että vaikea sanoa vielä mitään.

Flunssa. Tuo lapsiperheiden yleinen vitsaus. Jos ei muuten tule niin eiköhän sen muksu eskarista kanna mukanaan. Ehdin jo viikko sitten sairastella ja parin terveen päivän jälkeen tuli entistä pahempana takaisin. Tällä kertaa alkuun oli sellainen kurkkukipu että puhuminenkin oli hankalaa. Lekurissa käynti ja torstai + perjantai kotosalla sairastellessa. Skidiin ei ole onneksi räkätauti tarttunut, mutta Skidin systeri ei ollut niin onnekas. Onneksi nykyään apteekista saa nenäimureita millä saa imastua nenästä räät huitsin nevadaan. Flunssan lisäksi vaavia vaivaa hampaat jotka puskevat esiin. Noh, kyllä tässä pärjätään.

20161204083717_1

 

Arki on täynnä elämää, mutta ehtii sitä tietty myös pelata jotain satunnaisesti. Videoita Skidin kanssa ei ihan tuosta noin vain aleta tällä hetkellä tekemään, mutta saatamme hetken ihmetellä joitain pelejä muuten vain kahdestaan. Lähipäivien aikana ihmettelyssä on ollut sellainen peli kuin Planet Coaster. Huvipuistojen rakentelu on pelaaville ihmisille tuttua varmasti Rollercoaster Tycooneista tai Theme Parkista. Tässä on muutama erilainen pelitila, mutta se mitä olen kokeillut haastaa sinut rakentamaan oman puiston tyhjästä. Oikein hauskaa viihdettä. Skidi on valinnut puistoomme laitteita joiden toimintaa olemme katsoneet sitten lähemmin omilla kameratiloilla joita pelistä löytyy. Vuoristoradat näyttävät oikein hauskoilta matkustajien silmin. Tässä olisi oiva markkinarako virtuaalitodellisuuslaseille, kenties HTC Vive tuki tulossa joskus tulevaisuudessa, vaikka ei taida itselläni olla 800€ tuhlattavaksi moiseen aparaattiin.

Jos nyt saattaisin tämän höpötyksen loppuun 24 tunnin kirjoittamisen jälkeen. Heh, tässä on ehditty eilen kauppakäynnit, Skidi kuljetus kaverinsa synttäreille HopLoppiin ja takas, vauvan nukutukset ja Arkham Horroria Skidin Mutsin kanssa, mutta en keksinyt missä välissä tätä jatkaisi. Pahoittelut sekavuudesta, syytän jumittavaa päätä. Räkä se siellä täyttää aivot.

Mitäs lukijat tykkäävät tehdä perheen kanssa vapaa-ajalla? En ole koskaan itse ymmärtänyt sitä kun moni puhuu kiireestä. Vaikka tässä on sitä normaalia arkea itselläkin viikot täynnä, ei tässä mitään kiirettä kyllä koskaan ole ollut.

Jos ensi kerralla sitten jotain fiksumpaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *