Siirry sisältöön

Pelikuulumisia

Nintendo Switch tuli taloon! Mitä ihmettä, joko siitä on 2 viikkoa?! Mihin nämä päivät häviää? No ainakin uuteen Zeldaan! The Legend of Zelda: Breath of the Wild on ollut äärimmäisen hyvä peli, josta koitan kirjoittaa tarkemmin arviota perheellisen näkökulmasta kunhan ehtii. Super Bomberman R taas oli sellainen tapaus että älkää hyvät ihmiset maksako enempää kuin 10€ siitä. Ostakaa mielummin SNES ja ensimmäinen Super Bomberman, huomattavasti parempi.

Skidillä on ollut paletissa perinteisten Minecraftin pelaamisten lisäksi hieman myös uutta Zeldaa, jossa on tykännyt seikkailla vaikka meno onkin usein aika vaikeaa vielä niin pienelle. Laajat vapaat maailmat tuntuvat kiinnostavan kovasti, koskaan ei tiedä mitä seuraavan kukkulan takana on. Tämä on yksi harvoista peleistä jossa Skidiä ei tunnu kiukuttavan kuolematkaan! Itselleni pelissä kuoleminen oli niin arkipäivää aikoinaan ettei tuosta osaa turhautua ellei ole koittanut jotain tuhatta kertaa, mutta Skidillä tietysti jo nykyaikaisempiin peleihin tottuneena tämä on herkemmin havaittavissa.

Aloitimme Skidin kanssa myös pelaamaan omaa suosikkipeliäni, The Legend of Zelda: Ocarina of Timeä, ensimmäisen osan tästä voit katsoa vaikka alta.

Tämä kuuluu nyt siihen kategoriaan mitä tekisin mielelläni enemmänkin; vanhojen pelien esittelyä uusille sukupolville. Erityisen nautinnollista. Näissä videoiden kuvaamisissa on vain tullut hätäiltyä sen verran että tekninen puoli laahaa takana, mutta tulee varmaan sijoitettua jossain vaiheessa parempaan kalustoon. Ajallisesti tullut sijoitettua nämä kaikki nauhoittelut siihen kun vauva on päiväunilla! Kuten tänään, saimme jatkettua vanhaa linnaprojektia Minecraftissa yhdessä.

Puuh. Aika menee siivillä. Parin viikon päästä SpringPlay2017 Vernissalla ja aika pahasti vaiheessa vielä oman 45 minuutin puhe. Lievästi jännitää myös, sillä enhän ole koskaan peruskoulun jälkeen minkään sortin esitelmiä pitänyt. No, en olisi ottanut keikkaa vastaan jos en uskoisi että pystyn siihen joten täyttä höyryä eteenpäin! Videota Switchistä, kunhan ehtii. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *