Siirry sisältöön

SpringPlay2017 ja muut lähiaikojen kuulumiset

Uusi logo! Isompi bannerikin taiteilijalla työn alla.

Kirjoittaminen puhelimella on tuntunut lähiaikoina niin hitaalta että ei ole millään jaksanut kirjoitella kuulumisia. Zeldan arvostelun kirjoittaminen vei ilmeisesti kaikki mehut, mutta kyllä tämä tästä! Tässähän on ehtinyt tapahtua vaikka ja mitä, vaikka pelirintamalla onkin ollut rauhallisempaa.

SpringPlay2017 oli tosiaan tuossa pari viikkoa sitten ja sainpahan hieman kokemusta siitä "luennon" pitämisestä. 45 minuuttia ja rapiat päälle tuli höpistyä, ja vaikka mieleen tuli reilusti juttuja mitä olisin halunnut avata yleisölle enemmän, olen varsin tyytyväinen lopputulokseen. Ei edes jännittänyt pahasti! Toisaalta, paikalla kuuntelemassa oli parhaimmillaan ehkä 10 ihmistä. Heh, ensi kerralla sitten enemmän. Toivottavasti pitivät esitystä kiinnostavana, vaikka oli välillä hieman teknisiä ongelmia. Omasta puheenvuorosta ei ikävä kyllä ole kuvia tarjolla, mutta nappaa tästä itsellesi diashow mitä pyöritin puheen taustalla.

Jennishairdays oli tapahtumassa mukana. Sj_hair letittämässä Faijan hiuksia.
Lopputulos oli varsin näyttävä!

Muista tapahtumista tämän kuun alusta mainittakoon että Skidillä oli synttärit! 7 vuotta tuli mittariin. Vaikka perheessämme on pelaaminen vahvasti läsnä, lahjoiksi ei tällä kertaa tullut mitään aiheeseen liittyvää. Minecraft hahmoja, kavereilta Legoja ja sukulaisten kanssa isompana yhteisenä lahjana uusi pyörä.

Skidi tykkäsi uudesta fillaristaan 🙂

Puhelinta mietittiin, mutta todettiin ettei sitä tarvitse varsinaisesti lahjaksi antaa kun laatikossa oli yksi ylimääräinen vekotin jonka otimme pari päivää sitten harjoituskäyttöön. Tarkoituksena olisi kuitenkin käyttää sitä ensisijaisesti arjen hyödykkeenä eikä pelilaitteena, jolla itselleni ainakin perustelen sitä ettei tarvinnut lahjan asemaa sille antaa. Skidillä riittää tässä lähiympäristössä kavereita, emmekä aina pääse irtautumaan vauvan hoidosta niin että pääsisi hakemaan Skidin vaikka syömään, jolloin puhelin helpottaa kommunikointia. Huomasin että oli helppo homma androidilla piilottaa kaikki sovellukset ja asetuksetkin, niin eipähän pääse Skidi säheltämään vielä kummemmin.

Tässä kun on ollut arki täynnä vauvailua ja muuta, olen huomannut että Instagram on oiva työkalu omien ajatusten ja vinkkien jakoon. Pieniä pätkiä peleistä ja arjen askareista tuntuu kiinnostavan myös muita. Eli laittakaahan Skidi & Faija seurantaan Instassa! Me lähdetään just American Car Showssa käymään, sieltä tulee varmaan kuva tai kaksi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *