Siirry sisältöön

Lähiaikoina pelattua: Clash of Plants versus Zombies

Ajattelin että voisin koostaa viikon lopulla aina hieman pelailuja! Huikea idea, jes, tehdään se. Pari päivää myöhässä tosin jo. Koitetaan ainakin nyt tämän yhden kerran. Voi pojat kun sitä joskus muistaisikin vakituisesti tuottaa jotain, viimeisestä videosta Youtubeenkin taitaa olla jo toista kuukautta aikaa. Lyhyt listaus siis, mitä on pelattu lähiaikoina ja ehkäpä hieman fiiliksiä peleistä.

Faijan paletissa mobiilia

Vaikka tässä olisi ollut tilanteita kun olisi saanut pelattua jotain muutakin kuin kevyttä hömppää puhelimella, on sitä tullut kuitenkin naputettua vain sitä kevyttä hömppää puhelimella. Suluissa muutkin alustat jolle peli saatavilla.

Hearthstone (iOS, Android, PC)

En ehkä menisi sanomaan Hearthstonea kuitenkaan vain kevyeksi hömpäksi. Tässä on peli mihin saa laitettua ajatustakin mukaan. Toisaalta, tapa millä itse olen pelannut on aika suoraviivainen. Vaikka tämä ilmainen peli olisi myös tietokoneella pelattavissa, puhelin on toiminut hyvänä alustana.

Peli on siis periaattessa 1v1 korttipeliä. Kasaat kerätyistä korteista tiettyjen sääntöjen puitteissa 30 kortin pakan, jolla sitten koitat voittaa toisen pelaajan saamalla hänen elämänsä nollaan. Pakasta vedetään yksi satunnainen kortti jokaisella vuorolla. Kortit maksavat eri määrän "manaa", jota tulee käytettäväksi yksi lisää joka vuorolla. Voin kertoa selkokielellä (vanhemmille, tai pelistä kiinnostuneille muksuille) mielelläni tarkemminkin pelistä omassa artikkelissa jos löytyy kiinnostuneita lukijoita.

Clash Royale (iOS, Android)

Lisää kevyttä kilpapelaamista, ja vieläpä korttien kanssa. Clash Royale saattaa olla jo aika monelle tuttu, ehkei tätä tarvitse avata sen enempää. Koitin tehdä testilähetyksen Youtubeen, mutta siinä ei kuulunutkaan ääniä...olisi helppo striimailla töissä tauoilla. Muistakaahan liittyä Skidi ja Faija klaaniin! 😉

Clash of Clans (iOS, Android)

Kuva ei ole omasta pelistä, huh.

Ja klaaneista puheenollen, tämä vanha klassikko löysi tiensä omaan puhelimeeni kun Skidi lainasi kirjastosta kirjan jossa kerrottiin sivutolkulla vinkkejä peliin. Siitä taitaakin olla jo pari vuotta aikaa kun olen viimeksi pelannut peliä, nyt iski uusi into kun en ollut vielä omalla puhelimellani tätä asentanut, pääsi aloittamaan alusta. Tarkoituksena olisi tässäkin perustaa lapsi- ja aloittelijaystävällinen 'Skidi ja Faija' -klaani. 🙂

Ja siinäpä se! Nintendo Switchillä olen pikaisesti testannut Puyo Puyo Tetristä ja Has Been Heroesia, mutta niin vähän vielä että niistä en osaa sanoa juuta tai jaata. Töissä ehdin yhdellä tauolla aloitella vanhalla läppärillä vanhan klassikkoroolipelin, Baldur's Gate 2:n, jota olisi tarkoitus jatkaa sitten pikkuhiljaa.

Skidi räiskinyt puutarhassa

Nyt on tullut Skidillekin tutuksi zombit muustakin kuin Minecraftista, sekä tabletilla että konsolilla.

Plants vs. Zombies (Kaikki mahdolliset laitteet)

Koitin miettiä jotain uutta pelattavaa tabletille niin mieleeni tuli tämäkin vanha klassikko. Rakennetaan puutarhaa puolustamaan taloa zombeilta. 😀 Aika pitkälle Skidi tässäkin pääsi ennen kuin tarvitsi apua. Vanhempi kuin Skidi, mutta erittäin toimiva. Vahva suositus.

Plants vs. Zombies: Garden Warfare (PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC)

Siitä päästiinkin sitten luonnollisesti nettiräiskinnän maailmaan. Ikäraja tällä pelillä on 7. Kasvit vastaan zombit toimii tässäkin muodossa oikein mainiosti. Pelimuotoja on muutama erilainen, ja toimiipa saman sohvan moninpelikin kivasti. Tehdään video kunhan ehdin. Tämä tuli PS+ jäsenille ilmaiseksi joskus PS4:lle, ja vaatiikin saman jäsenyyden jos haluaa netissä otella. Normaali hinta taitaa olla nylyään 20€ luokkaa, ja pelin jatko-osa 40€. Tämä on yksi harvoja ammuskelupeleistä mitä voi suositella myös pienemmille, oikeastaan vain Splatoon Wii U:lla on ainoa joka tulee mieleen tämän lisäksi.

Switch & Glitch (iOS, Android)

Tämä tuore pelitapaus on sellainen jota mielelläni tuputtaisin lapsille enemmänkin. Opetuspelit ovat aina jees, erityisesti kun pääsee logiikkaa harjoittamaan. Skidi ei ole vielä kovin montaa kenttää mennyt eteenpäin, mutta tarkoituksena olisi päästä tutustumaan pelistä löytyvään moninpeliinkin.

Ja se siitä tällä erää! Viritin sivulle tuollaisen laatikon mihin voi vapaasti jättää kysymyksiä mistä vain asiasta! Saataisi kommunikaatio pelaaman lukijoiden kanssa paremmin, moni kun ei meinaa näihin teksteihin jättää kommenttia. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *