Siirry sisältöön

Katsastetaan: Nintendo Classic Mini

Muistakaahan varautua ensi joulun tienoilla tulevaan Super Nintendo Classic Mini -konsoliin. Tätä vekotinta mitä Skidin kanssa pääsimme ihmettelemään ei löydy enää kaupoista. Toivottavasti Nintendolla ymmärtävät tehdä tulevia laitteita enemmän, sillä syystä tai toisesta lopettivat tämän tuotannon. Eivät ilmeisesti tykkää rahasta.

Vilkaistiinpa siis Skidin kanssa nopeasti mitä laatikosta löytyy ja pientä pelitestausta samalla.

Laite sisältää siis 30 vanhaa klassikkopeliä, joista melkeinpä kaikki ovat pelaamisen (tai ainakin kokeilemisen) arvoisia. Tekisin mielelläni kattavammat videot vaikka jokaisesta pelistä, mutta en uskalla lupailla että tämä toteutuisi ihan lähiakoina...

Henkilökohtainen suosikki kokoelmasta on varmaankin Super Mario Bros. 3, jota suosittelen vahvasti kaikille pelaamisesta kiinnostuneille ihmisille.

Mini on nimensä veroinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *