Siirry sisältöön

Lippuarvonta Gamexpo-pelimessuille

Kiinnostaako koko perheen pelitapahtuma Helsingin Messukeskuksessa, jossa pääset kokeilemaan uusimpia pelejä? Pelimusiikkikonsertti, paneelikeskusteluja, uutuuspelien esittelyjä ja messutarjouksia, niistä on hyvät pelimessut tehty. Messuilla samaan aikaan myös GoExpo Winter, mikäli talviurheilu kiinnostaa.

Ja nyt on helppo tapa saada itselleen kaksi lippua tapahtumaan! Kommentoi "Mukana!" linkitettyyn Facebook-kuvaan, samaan kuvaan Instagramissa, tai tähän blogitekstiin.  Kun YouTube-kanavamme tilaajamäärä ylittää 100:n, arvomme liput teidän kesken. 🙂 Kuva jakoon ja kanava tilaukseen!

Lippu oikeuttaa käyntiin messuilla yhtenä päivänä. Vaihtoehtoisesti voit pitää liput itselläsi ja käydä kahtena päivänä yksin, mutta kyllähän se on kaverin kanssa kivempaa! Vanhemmat mukaan pelejä ihmettelemään!

Tästä Facebookkiin

Ja tästä vielä YouTube-kanavalle

Hauska päästä näkemään miten Skidi reagoi messuihin, hän kun pääsee nyt ensimmäistä kertaa paikan päälle. Olen itse käynyt vakituisesti messuilla vuodesta 2011 eteenpäin, jolloin olin vielä Pelaajaboardcast touhuissa mukana. Messut kulkivat tuolloin vielä nimellä Digiexpo, ja jäipä tuosta videokin todisteeksi.

Digiexpot tuntuivat varsin väsähtäneeltä pari vuotta sitten, ja kun pelimessut pistettiin viime vuonna uusiksi nimeä myöten, ajattelin että nyt pelit saavat vihdoin ansaitsemaansa arvostusta, mutta tietyt asiat ja sijainnit messuhallissa olivat viime vuonna vähän miten sattuu. Toivottavasti järjestäjät ovat kuunnelleet palautetta.

5 thoughts on “Lippuarvonta Gamexpo-pelimessuille

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *