Siirry sisältöön

Animal Crossing mobiililaitteille!

Olen ollut Animal Crossing fani siitä asti kun New Leaf saapui 3DS:lle. Heh, eli huimat 4 vuotta. Useat harmaaparrat ovat fanittaneet tätä söpöä sarjaa jo vuodesta 2004, tai mikäli japaninkieli ja alueen pelejä tukeva Nintendo 64 on hallussa, vuodesta 2001.

Pelissä on perinteisesti muutettu uutena asukkaana ihmishahmona eläinten asuttamaan kylään. Olet saanut talon itsellesi ja asuntolaina pitäisi maksaa pois. Keräät hiukan hedelmiä puista, kalastat joesta kaloja ja myyt saadut tuotteet kaupassa. Tutustut kylän asukkaisiin ja teet heille pieniä palveluksia. Saat lainan maksettua, mutta tuleekin mahdollisuus suurentaa asuntoa! Kellari ja toinen kerros vielä päälle! Nämä tietysti vaativat useita hedelmiä ja kenties harvinaisia ötököitä myyntiin. Kylän asukkaat ovat aina omia persoonallisuuksiaan ja jos et pidä kaverisuhteista huolta, saattaakin joku eläimistä muuttaa pois! Paikalle muuttaa tuntematon asukki joka vaikuttaa alkuun kummalliselta..

Arjen rutiineihin kuului itselläni vajaan vuoden ajan New Leafissa pyörähtäminen. Kuten kellonajan, myös vuodenaikojen vaihtuminen menee reaaliajassa, joten ympäristöt muuttuvat ja aina merkkipäivinä on uudenlaista tekemistä. Pitäisikin muistaa pelata taas, sillä myytäväksi on tulossa pelottavia naamareita Halloweenin kunniaksi. Viime Halloweenina sain tehtäväksi keksiä asioita jotka säikyttäisivät asukkaita, voi poloisia!

Saa nähdä miten tapahtumat toteutetaan mobiilipelissä, kun rakennettavana alueena toimii pienen kylän sijaan yksi leirintäalue!

Sinusta tulee siis leirintäalueen omistaja. Rakennat viihdykkeitä vieraille ja järjestelet pihalle huonekaluja. Mutta entä sitten kun tulee talvi?

Onneksi tutkittavia alueita on reilusti, ettei tarvitse jumittaa vain leirintäalueella.

 

Paikkoihin liikutaan omalla pakulla, jota pääsee myös sisustamaan ja muokkaamaan, myös ulkoasua!

Nyt alueilla olevat eläimet antavat selkeitä tehtäviä joista näkee myös saatavan palkinnon. Hahmon liikuttaminen onnistunee sormea ruudulla pyyhkien.

 

Tuttuun Animal Crossing tyyliin pääset ostamaan itsellesi vaatteita ja kenkiä. En epäile etteikö hatut ja kampauspalvelut olisi pelissä myös.

Oman leirintäalueen voi saada hyvinkin erilaiseksi!

Mutta kuten arvata saattaa, ilmaisetkin mobiilipelit maksavat tekijöilleen, joten rahoitusmalli tällä kertaa on Lehti Liput. Näitä lippuja saa myös pelaamalla peliä, joten siitä härskeimmästä päästä tämä malli ei ole. Voit nopeuttaa isompien rakennusten valmistumisaikaa lipuilla, tai pienemmissä huonekaluissa käytät lippua vaikkapa puun sijaan. Eipä tuossa ihmeempiä, muistakaa vaim hyvät ihmiset että ette ainakaan muksujen puhelimiin tallenna niitä luottokorttitietoja, ja omaankin puhelimeen salasanan taakse!

Animal Crossing: Pocket Camp saapuu ensi kuun lopussa.

2 thoughts on “Animal Crossing mobiililaitteille!

 1. Senja L.

  Miekin olen ollut Animal Crossing -sarjan fani New Leafin julkaisusta lähtien. Innostuin heti, kun kuulin, että Nintendolla on jotain uutta kerrottavaa Animal Crossing -sarjasta. Innostus muuttui pieneksi pettymykseksi, kun luin, että uusi peli tulee mobiilille. Olisin niiiin halunnut uuden Animal Crossingin DS:lle, koska en yhtään tykkää pelata puhelimella. Mutta kai tätä mobiilipeliäkin tulee kokeiltua, vaikka siinä luultavasti tulee olemaan paljon mikromaksuja.

  Vastaa
  1. Faija

   Mobiiliversiosta on ollut puhetta sen verran kauan että meillä oli tämä suuntaus tiedossa, mutta olen 99% varma että Nintendo Switchille tulee jossain vaiheessa täysiverinen Animal Crossing!

   Mikromaksut vaikuttavat onneksi siltä että hätäisimmät pelaajat siitä ehkä saavat hyötyä itselleen, mutta Animal Crossing veteraanit ovat luultavasti aivan tyytyväisiä pelin tavalliseen verkkaiseen etenemistahtiin. Itse olen ainakin tottunut siihen että kestää useampi viikko että saa projekteja valmiiksi..

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *