Siirry sisältöön

Zelda, Minecraft, Netflix ja Grindelwaldin halvat piilarit

Siitä on taas vierähtänyt tovi kun on ehtinyt kirjoitella. Tapetilla on ollut flunssa, työstressi, Skidin kouluhommissa jeesaaminen, pienemmän skidin kanssa puuhastelu ja hieman videopelejäkin on ehtinyt pelailla. Onneksi duunistressi on hieman vähentynyt, kun alkaa olla ns. "ylimääräiset" asiat valmiina. Työt ovat aiheuttaneet hyvin väsyneen olon himassa, joten iltaisin ei ole ollut viime aikoina oikein sellainen olo, että jaksaisi pelailla. Ollaan kyllä tässä kuukauden mittaan Westworldia ahkerasti katsottu, mitä nyt ehtiny, kun muksut ovat nukkumassa. Iltojen muita aktiviteetteja on ollut mm. Netflixin selaus, Ocean's 11 ja Ihmeotukset: Grindelwaldin halvat piilarit. Ensimmäinen Ihmeotukset leffa ei jaksanut kiinnostaa oikein yhtään (jäi kesken puolessa välissä), eikä ikävä kyllä toinenkaan. Potter-faniksi silti kutsuisin itseäni, Korpinkynsi ftw! Harmi muuten, että Pokemon GO:n kehittäjien Harry Potter: Wizards Unite ei sytyttänyt. Pokemonien kanssa on sentään selkeä syy miksi niitä on ympäri maailmaa, mutta että palasia satunnaisista taika-asioista? Turhan hämärä konsepti. En tiedä suosittelisinko muillekaan Potter-faneille. Kirjoittakaa toki omia kokemuksia kommentteihin.

Ihmeotusten jatko-osassa Johnny Depp oli sinänsä ihan ok omassa roolissaan, jos pitää monotonisesta ja unohdettavasta suorituksesta, mutta ehkä maskeeraus olisi voitu hoitaa jotenkin hieman fiksummin. Nuori Dumbledore oli myös hauska nähdä, mutta oikeastaan leffa sai vain aikaiseksi innon lukea kirjat taas uudelleen (Hah, nuku 4 tuntia yössä niin ehdit lukea). Tuppaa isommat elokuvat olemaan nykyään vain erikoistehostepläjäyksiä. Vastapainona sitten taas leffateatterissa nähty Ad Astra oli mukavan hidastempoinen ja simppeli, vaan olikohan ehkä liiankin simppeli? IMAX kokemuksesta olisin kyllä odottanut huomattavasti parempaa kuvanlaatua. Suttuista kuvaa, eikä koko IMAX kangas edes ollut käytössä. Ei jatkoon Finnkino, tehkää paremmin.

Jatkoon menee kuitenkin ehdottomasti viimeisin hankinta Nintendo Switchille, The Legend of Zelda: Link's Awakening. Peli itsessään on lähes identtinen 90-luvulla imestyneen Gameboy-pelin kanssa, tietysti ulkoasua on hieman kohennettu. Jee! Videopelejä!

Peli on itselläni nyt loppupuolella, ja on ollut kivaa! Skidi on myös aloittanut oman taipaleen pelin kanssa, ja se voi olla mielenkiintoinen seikkailu vanhempienkin kanssa koettavaksi. Sinänsä englannin taitoakaan ei tarvita, jos on vain kärsivällisyyttä seikkailemisen kanssa. Vahva suositus!

Pienemmän skidin kanssa ollaan pelattu 3DS:llä moninpelinä Luigi's Mansion 2:ta, jota voin suositella myös, mikäli perheestä löytyy 3DS tai 2DS. Luigi's Mansion 3 on tulossa tämän kuukauden lopulla, joka kuuluu ehdottomasti omalle odotuslistalle. Apuva, täytyy tosissaan alkaa nukkumaan vähemmän jos haluaa ajan riittävän kaikelle. Onneksi Zeldaa on ehtinyt pelailla bussissa matkalla töihin.

Vähänlaisesti tullut puffattua meidän Skidi ja Faija Youtube-kanavaa myös lähiaikoina, joten käykäähän ihmettelemässä tuoreet videot Minecraftista, ihmisille jotka eivät tiedä mitään Minecraftista. Kertokaa menikö yli hilseen. Näiden videoiden editoimiseen menikin tehokkaasti varmaan viikon verran vapaa-aikaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *