Siirry sisältöön

Poikkeuksellinen joulu

Tietyissä tilanteissa muutos on aina se ratkaiseva asia kun tulee mieleen kirjoittaa sananen tai kaksi. Tällä kertaa tuli taas kirjaimellisesti muutettua. Mielenkiintoista nähdä tuleeko olemaan vaikutusta materiaaliin mitä saa laitettua eetteriin. Pikainen testi striimauksen osalta tuli tehtyä Youtuben puolelle, mutta toisaalta tulevatkin videot täytyy suunnitella niin, että kykenee myös 3-vuotiaan sisällyttää tuotantoon mukaan. Sen sijaan kirjoittamiselle luulisi liikenevän enemmän aikaa.

Tänä vuonna tuli vähän eri meiningeissä vietettyä joulua. Siskon luona oman lähisuvun kanssa tuli avattua paketteja, mikä oli mukavaa vaihtelua. Joulupäivänä tuli lapset haettua sinne, ja nautimme yhdessä joulun tunnelmasta. Skidi sai poikkeuksellisesti peliaiheisia lahjoja vain figuureiden muodossa (Fortnite tyyppejä), sillä nyt on ehkä aktiivisesti tullut katsottua ettei vain mene kaikki päivät vain ruudun edessä istumiseksi. Meinannut olla vaihteeks taas hankalaa asian tiimoilta. Talvella ulkoilu meinaa unohtua, pitäisi itsekin aktiivisesti osallistua noihin. Toisaalta taas, lomalla saakin vähän nautiskella sisätiloista ja yhdessäkin voi tehdä asioita, mielikuvituksen käyttöä Minecraftissa ym. 🙂 Mutta edelleen, jos ei haittaa elämistä, ei sille turhaan tarvitse aikarajoja laittaa. Siinä vaiheessa jos yks flegmaattisesti makaa keskellä lattiaa ja valittaa ettei ole mitään tekemistä (kun ei saa pelata), niin siinä vaiheessa täytyy aktiivisesti miettiä muuta...

Mutta palataanpas hetkeksi vielä jouluun! Omat joululahjat:

  • Vihreitä kuulia
  • "Villapaita"
  • Leivänpaahdin
  • Toast-grilli (vai mikälie)
  • Termoskannu ja muki
  • S-ryhmän lahjakortti

Varsin onnistunut joulu siis! Nautiskeltiin ruoasta useampana päivänä, olisi toisaalta voinut kinkkua ottaa himaankin palasen ja viritelly vaikka hernekeiton siitä. Noh, aikansa kutakin. Ehkäpä systerillä löytyy sitä vielä palanen kun mennään uutta vuotta sinne juhlimaan. Leon serkku sai tuoreen Mario Partyn, sitä kelpaa sit testailla porukalla.

Tulipa aiemmin itse hommattua Luigi's Mansion 3! Pitäisi kimpassa jatkaa eteenpäin. Myös Meri (3v) on tykännyt katsoa Luigin seikkailua hotellissa, pelasimmehan kakkosta myös moninpelinä yhdessä! Itselläni on pelailut pyörineet pitkälti Destiny 2:n parissa, koska PS4 oli pitkään ainoa kone mikä kodista löytyi. Nyt on tietokone ollut keittiön pöydällä jonkin aikaa, ja tuli aloitettua Borderlands 3. Nämä ovatkin jo sitten sellaisia pelejä mitä ei tarvitse lapsille alkaa näyttämään. 😉 Pitäisi harkita varmaan oman Youtube-kanavan ylösnostamista, kehtaisi myös aikuisille näyttää eri pelejä.

Mitäs teillä tuli lahjaksi? Omaksi ja muksuille? Oikein hyvää loppuvuotta kaikille lukijoille, ja erittäin muikeaa uutta vuotta 2020!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *