Siirry sisältöön

Keitä ovat Skidi ja Faija?

Alunperin tarkoitus oli tehdä lapsiystävällistä pelimateriaalia Youtubeen (joka edelleen tähtäimessä), mutta vauvan putkahtaessa arkeen ei videoiden tekemiseen jäänyt kummemmin aikaa. Faija sai sitten idean alkaa kirjoittamaan peleihin liittyvistä asioista muille vanhemmille jotka ovat hiukan pihalla kyseisestä aiheesta, mutta myös pelaaville vanhemmille satunnaisia vinkkejä! (3DS, tuo korvaamaton laitos)

Tarkempaa aloitusfiilistelyä blogin ensimmäisestä kirjoituksesta.

No mutta keitä nämä Skidi ja Faija ovat?

Skidi (Leo), 9 vuotta

Pelannut pelejä 1,5 vuotiaasta lähtien. Aloitti Nintendon Super Mario Bros.:illa, mutta siirtyi alkuvuosina kokeilemaan enemmän lapsille suunnattuja opetuspelejä iPadilla. Nykyään pääasiallisina pelikoneina toimii pädin lisäksi Switch, Xbox One, PS4 ja tietokone. Faija houkuttelee satunnaisesti kokeilemaan myös vanhempia laitteita.

Lempipeli: Minecraft


Faija (Henkka), 33 vuotta

Pelannut pelejä neljännesvuosisadan. Aloitti NES:in Super Mario Bros.:illa. Seurannut enemmän ja vähemmän pelialaa vuosien varrella ja perusti (lapsilta kielletyn) peliaiheisen podcastin jossa kuullaan suoraa puhetta peleistä. Perhe vei Faijan uusille urille ja nyt tehdään asioita Skidin kanssa perheystävällisessä muotissa! (Vaikka koitti kyllä pitää kielen siistinä myös PBC podcastin alkuvaiheissa)

Lempipeli: The Legend of Zelda: Ocarina of Time